Miért érdemes csatlakozni?

Tapasztalja meg Ön is a személyre szabott testsúlycsökkentő program fantasztikus előnyeit.

Nonstop szaktanácsadás és segítség

Regisztráljon az interneten saját egyedi bodykey™ kódjának megadásával, mely a bodykey Készlethez mellékelt genetikai teszt dobozában található! Ezt követően korlátlan és örök belépési jogot kap a Saját online bodykey tanácsadó oldalra, ahol táplálkozástudományi és sportszakértőink állnak rendelkezésére, valamint számos kitűnő nyomon követésre szolgáló eszköz segíti céljai elérését. A személyre szabott Étrend és edzésterv megjelenik az Ön saját oldalán, és folyamatosan frissül, ezáltal mindig motiválja Önt, és hozzájárul a testsúllyal és testmozgással kapcsolatos céljai eléréséhez.

előtte
2013.11.21.
utána
2014.02.13.

Kiran Khutan (Egyesült Királyság)

9 kilót adott le 12 hét alatt

„A bodykey by NUTRILITE™ program szó szerint megváltoztatta az életemet. Igen, talán túlzásnak tűnik, de valóban így van! Az egyértelmű, jelentős és észrevehető testsúly-csökkenésen kívül azt is fontosnak tartom, hogy kényelmes lehetőségem nyílt arra, hogy akár útközben is el tudjam fogyasztani ételemet, vagy italomat. Két hónap elteltével már beleférek azokba a ruháimba, amelyeket a két gyermekem születése óta nem tudtam felvenni, a következő hónapok során pedig még karcsúbb, fittebb és egészségesebb leszek, mint valaha! Örömmel mondhatom, hogy a bodykey by NUTRILITE program nagy rugalmasságot biztosít, a honlap pedig nagy segítséget nyújtott egy egészségesebb életmód elsajátításában, ráadásul megtudtam, mi volt a testsúly-növekedésem fő oka. A bodykey éppen ezért nem egy szigorú diéta, hanem egy fenntartható életmód-változást biztosító program. Egy teljes program, amely az egészségről, és a kiegyensúlyozott, fenntartható testsúly-csökkentésről szól. Nagyon örülök, hogy más is megtapasztalhatja ezt a nagyszerű érzést!”

Bővebben

Információk és eszközök

A regisztráció után számos hasznos eszköz és információ is a rendelkezésére áll: ezek közé tartozik például az online menütervező (a személyes étrendbe illeszthető receptek ezreivel), a termékoldal, ahol egyszerűen a saját Amway kosarához adva megrendelheti az ajánlott termékeket, tippeket kaphat az éttermi étkezéshez, stb. Ezen kívül elérheti a bodykey by NUTRILITE™ magazint, amelyben sok hasznos, érdekes és inspiráló cikket talál.

A bodykey by NUTRILITE™ fitnesz program

A testgyakorlatok a testsúlycsökkentő program nélkülözhetetlen elemei. Éppen ezért a bodykey az egyéni igényei, erőnléte, szokásai és genetikai jellemzői alapján személyre szabott edzéstervet készít Önnek. A bodykey by NUTRLITE™ programmal nyomon követheti a napi teendőket, a program emlékezteti Önt arra, ha nagyobb odaadással kell dolgoznia a cél érdekében, és elismeri az erőfeszítések eredményeit. Az oldalon hasznos, egyszerű videókat is megtekinthet, amelyekben tapasztalt fitnesz szakértők motiváló, szórakoztató és interaktív módon segítik a napi gyakorlatok elvégzését.