Bejelentkezés
Hogyan működik?

A bodykey by NUTRILITE™ testsúlycsökkentő program működése

Fedezze fel a szervezetében rejlő valódi testsúlycsökkentési lehetőségeket. A bodykey by NUTRILITE™ program nagyon egyszerűen elkezdhető. Íme:

Részt vehetek-e a programban?

Testtömegindexe (BMI) megmutatja, hogy testmagasságához képest egészséges testsúllyal rendelkezik-e. Az Ön BMI értéke alapján meghatározzuk, hogy részt vehet-e a bodykey by NUTRLITE™ programban, és szükséges-e konzultálnia orvosával a program megkezdése előtt. Erre abban az esetben lehet szükség, ha BMI értéke 30 felett van. Ezzel az egyszerű kalkulátorral Ön is pontosan kiszámíthatja BMI értékét.

A bodykey by NUTRLITE™ programban kiskorú személyek nem vehetnek részt. Terhes vagy szoptató nők illetve 18,5-nél kisebb BMI értékkel rendelkező személyek csak orvosi hozzájárulással vehetnek részt a bodykey by NUTRLITE™ programban.

Ha már megvásárolta a bodykey Készletet, kérjük, forduljon Amway ügyfélszolgálatához a termék esetleges visszaküldése érdekében, illetve erősítse meg, hogy orvosi hozzájárulással rendelkezik.

Kérjük, vegye figyelembe továbbá, hogy a bodykey by NUTRILITE nem alkalmas betegség, vagy egészségi állapot gyógyítására illetve kezelésére, ezért a program sajnos nem veszi figyelembe az esetleges ételallergiát. Tekintettel az allergiák nagy számára, a program nem kínál külön étrendi tervet minden lehetséges esetre. Azt javasoljuk a résztvevőinknek, hogy fogadják meg az online tanácsadó javaslatait az egyes összetevők helyettesítésére vonatkozóan, valamint a bodykey termékek fogyasztása előtt ellenőrizzék azok összetevőinek listáját.

A genetikai teszt

Számos tudományos kutatás, többek között egy ikercsalád körében elvégzett tanulmány (Robitaille, 2003) is rámutatott arra, hogy a DNS tárolja, hogyan reagál a szervezet a különféle táplálékokra és a testmozgásra. genetikai tesztünk a
bodykey by NUTRLITE™ program egyik fontos eleme. A teszt megmutatja az egyéni genetikai hajlamot, és rendkívül fontos szerepet tölt be a személyre szabott, hatékony testsúlycsökkentő terv kidolgozásában. A Genetikai teszt dobozában elhelyezett egyszerű útmutató ismerteti a DNS-minta levételét, valamint azt, hogyan küldje be a mintát a programmal együttműködő laboratóriumba, a dobozban található címre.

Egyéni tervezés

A személyes preferenciák, szokások és viselkedés megismerésével bepillantást nyerhetünk az Ön életmódjába, életvitelébe. Az Egyéni tervezés nevű eszközt egy neves szakértőkből - többek között táplálkozástudományi és fitnesz szakemberekből - álló csoport dolgozta ki azzal a céllal, hogy még közelebbről megismerhessük Önt. A kért információkat egyszerűen, az internetes űrlapon keresztül kell beküldeni. Az így beküldött információk alapján egy szakértőkből álló csoport kidolgozza az Ön konkrét igényeinek és ízlésének megfelelő étrendet és edzéstervet. Minél jobban illeszkedik a terv az életmódjához, annál egyszerűbb lesz a betartása. Az egyszerűen követhető, mindennapi rutin optimális hatékonyságot és maximális sikert biztosít.

Genetika és egyéni ízlések

Amint megvannak a Genetikai teszt eredményei, testsúlycsökkentési szakértőink összevetik az információkat az Egyéni tervezés eredményeivel. Ennek alapján munkatársaink megkezdik egy személyre szabott étrend és edzésterv kidolgozását. A tervet kifejezetten az Ön szervezetének működéséhez igazítjuk, figyelembe véve az Ön egyéni preferenciáit, ügyelve arra, hogy a lehető legjobban illeszkedjen a napi rutinjához.

A program szakértői háttere

A bodykey by NUTRILITE™ programot egy különböző tudományterületek képviselőiből álló szakértői csoport dolgozta ki.

A csoport tagjai között táplálkozástudományi szakértők, sporttal és viselkedési pszichológiával foglalkozó szakemberek találhatók. A szakértők számos tudományterületen kiemelkedő tapasztalatokkal rendelkeznek:

  • Táplálkozástudományi tanácsadás
  • Oktatás és kutatás különböző szakterületeken, például testsúlycsökkentés pszichológiai oldalról történő megerősítésében
  • Fogyasztói szaktanácsadás
  • Szakképzett oktatói tevékenység különféle szakterületeken, pl. szív- és érrendszer, rehabilitáció
  • Gyakorlati képzés a progresszív izomlazítás és stresszkezelés területén

Sikertényezők:
Több mint 13 éves gyakorlat az elméleti tudomány és technológia területén, a felhasználó igényeinek mély megértésével és elfogadásával.

Ezek a szakemberek a bodykey by NUTRLITE™ programon kívül tanácsadóként működnek közre a világ vezető gyógyszeripari vállalatainál, biztosítótársaságainál, élelmiszergyártóinál és szupermarket láncainál azzal a céllal, hogy hozzásegítsék az embereket az egészségesebb táplálkozás és a jobb élet eléréséhez.

Bibliográfia

Robitaille. (2003). A PPAR-gamma P12A polimorfizmus módosítja az étkezéssel történő zsírbevitel és a metabolikus szindróma közötti kapcsolatot. Az eredmények egy quebeci családon végzett tanulmányból származnak. Clin Genet, 109-116. Vissza a hivatkozáshoz