Genetikai teszt

A genetikai teszttel
felmérheti a szervezetében rejlő lehetőségeket

Tekintse meg a videót!


Egy izgalmas új eszköz a testsúly-csökkentéshez

A tudósok kapcsolatot fedeztek fel a test DNS-szerkezete, valamint a táplálkozásra és testedzésre adott válasz között. Egyebek között az Ön egyéni genetikája határozza meg azt, hogy szervezete hogyan kezeli a testsúlyt.

A bodykey genetikai teszt elemzi az Ön genetikai adottságait, és fontos információkat tár fel, melyekkel azonosítani lehet a testsúly-csökkentéshez szükséges étrend-összetételt, illetve fizikai aktivitást. Az Ön egyéni teszteredményei alapján kerül meghatározásra az Ön személyes bodykey diétája és edzési profilja.

Tekintse meg a videót, és tudjon meg többet a genetikai tesztről, melyet minden egyes bodykey™ program testreszabásához használnak.

Részletek >>

A testsúly-szabályozásban szerepet játszik a genetika

A túlsúlyosság és az elhízás globálisan terjed, az egészségügyi következmények pedig világszerte felhívták a figyelmet a lehetséges okok és megoldások kutatására. A legújabb eredmények igazolták, hogy a testsúly gyarapodás és csökkenés nem tekinthető a bevitt és leadott kalóriák függvényének. Számos egyéb tényező játszik szerepet a testsúly szabályozásában, beleértve az egyedi genetikai adottságokat is.

Egyszerű, pontos és bizalmas

A mintavétel egyszerű és a bodykey Készletben található Genetikai Teszt segítségével otthon is elvégezhető. A minta beküldése után egy ausztriai, ISO-tanúsítvánnyal rendelkező intézet végzi el az elemzést. Laboratóriumunk a legszigorúbb szabványokat követve működik, és szigorúan bizalmasan kezeli az Ön információit, így biztos lehet a teszteredmények pontosságában és biztonságos kezelésében. Az elemzést követően minden biológiai minta megsemmisítésre kerül.

A teszteredményekhez kizárólag Ön férhet hozzá Személyes online bodykey tanácsadó oldalán keresztül. Az eredmények két genetikai tényezőt tárnak fel Önnel kapcsolatosan: az Ön szervezete számára ideális étrendet zsír és szénhidrátok tekintetében, illetve az Ön szervezete számára legkedvezőbb testedzést.

Tekintse meg a laboratóriumi mintaeredményt itt >>