Bejelentkezés
A bodykey bemutatása

A bodykey™ bemutatása

A bodykey egy táplálkozástudományi eredményekre alapozott, személyre szabott, korszerű testsúlycsökkentő program.

A testsúlycsökkentés kulcsa: ÖN!

A bodykey™ filozófiája teljes mértékben Önre épül. Nemcsak az egyéni vágyaira és a céljaira, hanem mélyebb szinten a genetikai hajlamára, valamint a személyes életmódra és preferenciákra. Mivel nincs két teljesen egyforma ember, minden testsúlycsökkentési programnak személyre szabottnak kell lennie. Az egyéni adottságokat figyelembe vevő program két fő pillérét a szakértőink által kifejlesztett Genetikai teszt és az Egyéni tervezés jelenti. A bodykey by NUTRILITE™ program során az optimális testsúly elérése és fenntartása érdekében figyelembe veszünk minden információt, amit Önről, az életmódjáról és a génjeiről megtudunk.


Kattintson ide a bodykey prospektus letöltéséhez!

Szakértőkből álló csapatunk és a Nutrilite Egészség Intézet (NHI)

A Nutrilite Egészség Intézet Optimális Egészség Központjának szakértőkből álló nemzetközi csapata azon dolgozik, hogy kutatási, oktatási tevékenységével, valamint gyakorlati megoldásokkal hozzásegítse az embereket egy jobb egészség eléréséhez. Az intézet fő profilja és szakismeretei a növényi tápanyagok kutatásában, a növényi alapú étrend-kiegészítők fejlesztésében és gyártásában megszerzett 70 éves tapasztalatra épül. Az Intézet étrenddel kapcsolatos irányelvei nem az aktuális divatot követik, hanem olyan tudományos elveken alapulnak, amelyek kiállták az idő próbáját. Az NHI hosszú távú célja az optimális egészség elérése, melyhez a természet jobb megértésén és a tudomány további fejlesztésén keresztül vezet az út.

A NHI együttműködő kutatókból, táplálkozástudományi szakértőkből és wellness trénerekből álló csapatunk kiemelkedő ismeretekkel rendelkezik a táplálkozás és a testsúlycsökkentés területén, és ezeket a tapasztalatokat, étkezési irányelveket a bodykey by NUTRILITE™ program kidolgozása során is kamatoztatták. Tulajdonképpen a program valamennyi eleme szigorúan ezekre az irányelvekre épül.

bodykey™ azonnal elkészíthető ételek és NUTRILITE™ étrend-kiegészítők

étrendi profil

A bodykey by NUTRILITE™ program az instant ételek és étrend-kiegészítők széles választékán kívül egy gyógynövény-teát is tartalmaz; ezek a magas tápértékű élelmiszerek elősegítik a hosszú távú testsúlycsökkentés elérését. Mindegyik termék teljesíti a Nutrilite Egészség Intézet (NHI) szigorú irányelveit.

A bodykey termékek minőségi, kényelmes és változatos megoldást kínálnak az átfogó étrendi terv betartásához.

Bővebb információk a NUTRILITE-ról, a világ első számú vitaminokat, ásványi anyagokat és étrend-kiegészítőket kínáló márkájáról (Euromonitor International Ltd, 2010).

Bibliográfia

Euromonitor International Ltd.; Vitaminok és étrend-kiegészítők globális kiskereskedelmi forgalma, 2010 Vissza a hivatkozáshoz