Az optimális én elérése?
Igenis, képes vagyok rá!

az új meal
replacement szeletekkel

Bővebben
Tartsa kordában étkezési szokásait!

HARC A TÚLEVÉS ELLEN
Csökkentse étvágyát a NUTRILITE™
Weight Controller-rel! 

VÁSÁRLÁS

Hír

Dobja fel étrendjét levesekkel, és száműzze az éhséget!

 

Nagyszüleink jól tudták: a leves nemcsak a léleknek jó, hanem a testnek is.

Elegendő folyadékot fogyaszt?

Elegendő folyadékot fogyaszt?
A folyadékbevitel nyomon követésével minden eddiginél egyszerűbben elérheti napi célját!

Itt megtudhatja
Tekintse meg a videót!

A megoldás kulcsa: Ön!
A bodykey by NUTRILITE világszerte számos tagunknak segít abban, hogy a lehető legjobb formájukat érjék el.

Tekintse meg a videót!
protected world wide web

Általános adatvédelmi rendelet és cookie frissítés
Kérjük, kattintson ide az Adatvédelmi irányelvek elolvasásához.

Bővebben

Nem vagyunk egyformák.
Mi személyre szabott tervet készítünk Önnek.

Bővebben

Regisztráljon most

A regisztráció egyszerű. Adja meg a bodykey Készletben lévő Genetikai teszt dobozában található egyedi bodykey™ kódját, és lépjen be Személyes online bodykey tanácsadó oldalára.
Egyéni kódja megtalálható a bodykey Készletben elhelyezett Genetikai tesztben.
A megadott egyéni bodykey kód nem érvényes. Kérjük, ellenőrizze, és próbálja meg újra.### placeholer for a server message ###
Kérjük, adja meg felhasználónevét, amellyel szeretné azonosítani magát a bodykey by NUTRILITE™ programban. A felhasználónév legalább 6 karakter hosszú legyen. A felhasználónév legfeljebb 25 karaktert tartalmazhat, és csak betűkből és számokból állhat.
A felhasználónévnek legalább 6, de legfeljebb 25 karakterből kell állnia. Kérjük, válasszon egy másik felhasználónevet.### placeholer for a server message ###

Nincs még bodykey Készlete?


Termékeink

A bodykey instant ételek nagyszerű segítséget nyújtanak a testsúlycsökkentési program során.
További tudnivalók >>BMI kalkulátor

Ezzel az egyszerű kalkulátorral kiszámítatja testtömegindexét, és megtudhatja, hogy részt vehet-e a programban.
További tudnivalók >>

Hogyan csatlakozhatok a programhoz?

Regisztráljon most, és rögtön elérheti a Személyes online bodykey tanácsadó oldalt, amely folyamatos segítséget nyújt a testsúlycsökkentés eléréséhez. A regisztráció során egyszerűen használja a bodykey Készletben található egyedi kódot. Nincs Készletem?
További tudnivalók >>A bodykey by NUTRLITE™ bemutatása

Új és hatékony módszert keres a fogyásra? Nemcsak a jó megjelenés, hanem a jó közérzet is fontos Önnek? Számos diétát kipróbált már, de hiába?

Végre egy testsúlycsökkentő program, amellyel elérheti étkezéssel és erőnléttel kapcsolatos céljait, ráadásul jobb formába is hozhatja magát. A bodykey by NUTRILITE™ egy különleges és hatékony testsúlycsökkentő program, mert kifejezetten az Ön egyéni életmódjára és genetikai jellemzőire épül, ezáltal hatékonyan hozzájárul az alacsonyabb testsúly és a jobb közérzet eléréséhez.

A bodykey by NUTRILITE program első lépése egy genetikai teszt elvégzése. A genetikai teszt eredményeit biztonságosan és teljesen bizalmasan kezeljük. Ezután az életmódjára, erőnlétére és étkezési szokásaira vonatkozó kérdéseket teszünk fel Önnek.

Ezt követően a bodykey by NUTRILITE szakemberei személyre szabott Étrendet és edzéstervet készítenek Önnek egyéni igényei, preferenciái és mindennapi szokásai alapján. Mivel a tervet teljes mértékben az egyéni preferenciáira szabjuk, biztos lehet benne, hogy az ízletes fogásokból álló étrendet követve hatékonyan szabadulhat meg felesleges kilóitól.

Az edzéstervet is a genetikai teszt eredményei és erőnléte alapján állítjuk össze. Az edzéstervbe az Ön által kedvelt tevékenységeket illesztjük be, amely arra ösztönzi Önt, hogy továbbra is aktívan, elegendő testmozgással érje el testsúlycsökkentési céljait. A testsúlycsökkentő program teljesítése során folyamatosan számíthat saját online bodykey™ tanácsadójára, aki ösztönzi és segíti Önt az Étrend és edzésterv betartásában.

Természetesen nemcsak a fogyás, hanem az áhított testsúly hosszú távú megőrzése is fontos. Éppen ezért a bodykey by NUTRILITE™ program nagy hangsúlyt fektet a testsúly megőrzésére. Felejtse el a diéták utáni jojo-hatást! A bodykey by NUTRILITE programmal nemcsak elérheti a kitűzött testsúlyát, hanem hosszú ideig meg is őrizheti azt.

A különleges összetételű bodykey™ termékek az étrend szerves részét képezik. A megszokott ételeket nap mint nap felválthatja egy-egy krémturmix italporral vagy szelettel, ahogyan az étrend javasolja. Ezek az ételek nemcsak kényelmesek és gyorsan elkészíthetők, hanem nagyon finomak is. Mindezeken felül az optimális és hatékony testsúlycsökkentést elősegítő étrendkiegészítőket is ajánlunk Önnek.

A bodykey by NUTRILITE programot egy kutatókból, táplálkozástudományi szakemberekből és wellness oktatókból álló csapat fejlesztette ki a Nutrilite Egészség Intézettel és az Amway-el közösen. Szakértőink komoly szaktudással és tapasztalatokkal rendelkeznek az étkezés, fitnesz, egészség és jó közérzet elérése terén. A teljes testsúlycsökkentési folyamat során motiválják Önt, legfőbb céljuk pedig a testsúly hosszú távú fenntartása. Mire vár még? Jelentkezzen a bodykey by NUTRILITE programba: már csak néhány lépés választja el attól, hogy valóra váltsa testsúlycsökkentési céljait.

Ha további információkra kíváncsi az Amway-ről és teljes termékpalettájáról, látogasson el a http://www.amway.hu oldalra.